Transylvania Horse Show

‘’ Transylvania Horse Show este un proiect nascut in urma cu 7 ani intr-o perioada in care in Romania se organizau foarte putine competitii hipice si, timp de cateva editii, a fost singurul eveniment hipic international din Romania...(citește în continuare)

Ce spun delegații FEI și AIEC

"Sunt pentru prima oara în România şi sincer nu mă aşteptam să descopăr aici la Prod un loc al naturii atât de frumos. Pentru ediţia următoare, vom urmări să atragem şi mai multe ţări participante pentru că Mihnea Vargolici a făcut o treabă incredibilă, mobilizând atâţia oameni în organizarea acestui eveniment internaţional." Citeste restul

despre_2

Începuturile

Pasiune, ambiție și-un dram de nebunie. Povestea unui concurs născut din iubire pentru cai și multă încăpățânare. Mulțumiri sposorilor și celor care au crezut în acest proiect, chiar și atunci când părea o himeră.

Transilvania

"Atemporalitatea ei este extrem de remarcabilă, e aproape ca și cum ar fi scoasă din poveștile pe care le citeam în copilărie"

Charles, Prinț de Wales

Excelenţa Sa John Morahan, Ambasadorul Irlandei în România

"Viziunea lui Mihnea în organizarea de anul trecut a Transylvania Horse Show aduce o contribuţie importantă ambiţiei Guvernului Român de a atrage turiști ȋn special ȋn această regiune din România."

citeste mai mult

His Excellency John Morahan, The Irish Ambassador in Romania

Cea de-a șaptea ediție, Transylvania Horse Show reunește între 16 și 18 iunie în Prod, comuna Hoghilag 95 de călăreți veniți din 15 țări.

Începând cu ediția 2017, o zonă amplă dedicată copiilor, ce cuprinde ateliere de creație, plimbări cu ponei, standuri cu obiecte artizanale și dulciuri va face din Transylvania Horse Show o propunere unică pentru familiile care vor să petreacă un week-end relaxat, în mijlocul naturii.

De asemenea, organizatorii Transylvania Horse Show împreună cu numeroși promotori de activități, artiști și producători locali vă propun pe lângă evenimentul sportiv , multiple experientțe autentice într-un peisaj idilic și o atmosferă relaxantă.

Intră pe bilete.ro pentru reduceri de până la 70% pentru abonamentele achiziționate în avans.

Abonamente și bilete achziționate în avans, până pe data de 10 Iunie 2017

Abonamente 17- 18 Iunie : adulți - 15 lei, adult + 1 copil – 20 lei, adult + 2 copii – 20 lei

Bilet pentru o zi (17 sau 18 Iunie): adulti – 10 lei, adult + 1 copil – 15 lei, adult + 2 copii – 15 lei

Abonamente și bilete achziționate în avans, între 10 Iunie – 16 Iunie 2017

Abonamente 17- 18 Iunie – adulti – 20 lei, adult + 1 copil – 25 lei, adult + 2 copii – 30 lei

Bilet pentru o zi (17 sau 18 Iunie) – 15 lei, adult + 1 copil – 20 lei, adult + 2 copii - 25 lei

Bilete achiziționate din data de 17 Iunie 2017

Abonamente 17 - 18 Iunie – adulți - 25 lei, adult + 1 copil - 40 lei, adult + 2 copii - 45 lei

Bilet pentru o zi (17 sau 18 iunie) – adulti – 20 lei, Copii – 10 lei

Biletele și abonamentele se pot achiziționa on-line de pe site-ul bilete.ro și de la punctele de vanzare bilete.ro .

Cazeaza-te in locurile recomandate de Transylvania Horse Show cu codul THS si primesti o invitatie valabila pentru 2 adulti si 2 copii. Invitatia pemite accesul la eveniment in weekend-ul 17- 18 iunie.Detalii aici: cazare