Despre Transylvania Horse Show

"Sunt pentru prima oara în România şi sincer nu mă aşteptam să descopăr aici la Prod un loc al naturii atât de frumos. Pentru ediţia următoare, vom urmări să atragem şi mai multe ţări participante pentru că Mihnea Vargolici a făcut o treabă incredibilă, mobilizând atâţia oameni în organizarea acestui eveniment internaţional." Citeste restul

despre_2

Povestea

Pasiune, ambiție și-un dram de nebunie. Povestea unui concurs născut din iubire pentru cai și multă încăpățânare. Mulțumiri sposorilor și celor care au crezut în acest proiect, chiar și atunci când părea o himeră.

Transilvania

"Atemporalitatea ei este extrem de remarcabilă, e aproape ca și cum ar fi scoasă din poveștile pe care le citeam în copilărie"

Charles, Prinț de Wales

Excelenţa Sa John Morahan, Ambasadorul Irlandei în România

"Viziunea lui Mihnea în organizarea de anul trecut a Transylvania Horse Show aduce o contribuţie importantă ambiţiei Guvernului Român de a atrage turiști ȋn special ȋn această regiune din România."

citeste mai mult

His Excellency John Morahan, The Irish Ambassador in Romania

Transylvania Horse Show

este un eveniment unic, care combină două competiții internaționale, demonstrații ecvestre și spații de expoziție. Călăreți profesioniști de probă completă și tineri călăreți de top se întâlnesc în mai, în inima Transilvaniei, lânga Sighisoara.

află mai multe...

IMG_1705-2