Transylvania Horse Show

‘’ Transylvania Horse Show este un proiect nascut in urma cu 7 ani intr-o perioada in care in Romania se organizau foarte putine competitii hipice si, timp de cateva editii, a fost singurul eveniment hipic international din Romania...(citește în continuare)

Ce spun delegații FEI și AIEC

"Sunt pentru prima oara în România şi sincer nu mă aşteptam să descopăr aici la Prod un loc al naturii atât de frumos. Pentru ediţia următoare, vom urmări să atragem şi mai multe ţări participante pentru că Mihnea Vargolici a făcut o treabă incredibilă, mobilizând atâţia oameni în organizarea acestui eveniment internaţional." Citeste restul

despre_2

Începuturile

Pasiune, ambiție și-un dram de nebunie. Povestea unui concurs născut din iubire pentru cai și multă încăpățânare. Mulțumiri sposorilor și celor care au crezut în acest proiect, chiar și atunci când părea o himeră.

Transilvania

"Atemporalitatea ei este extrem de remarcabilă, e aproape ca și cum ar fi scoasă din poveștile pe care le citeam în copilărie"

Charles, Prinț de Wales

Excelenţa Sa John Morahan, Ambasadorul Irlandei în România

"Viziunea lui Mihnea în organizarea de anul trecut a Transylvania Horse Show aduce o contribuţie importantă ambiţiei Guvernului Român de a atrage turiști ȋn special ȋn această regiune din România."

citeste mai mult

His Excellency John Morahan, The Irish Ambassador in Romania