Ce spun delegații FEI și AIEC
"Sunt pentru prima oara în România şi sincer nu mă aşteptam să descopăr aici la Prod un loc al naturii atât de frumos. Pentru ediţia următoare, vom urmări să atragem şi mai multe ţări participante pentru că Mihnea Vargolici a făcut o treabă incredibilă, mobilizând atâţia oameni în organizarea acestui eveniment internaţional. Transylvania Horse Show este un eveniment bine organizat, care respectă standardele Federaţiei Ecveste Internaţionale, iar acestea sunt suficiente motive pentru a atrage călăreţii profesionişti din toată lumea."a declarat Catrin Norinder, directoarea de Discipline Olimpice din cadrul Federaţiei Ecvestre Internaţionale(FEI).


  "Transylvania Horse Show este un eveniment minunat într-un peisaj ideal, set-up-ul perfect pentru o competiţie ecvestră. Cu siguranţă, voi recomanda evenimentul prietenilor mei călăreţi din toată lumea." a declarat Sandra Auffarth, campioana olimpică medaliată cu aur la echipe şi cu bronz la individual în cadrul Olimpiadei organizate la Londra în 2012.

‘’Din 2011, Transylvania Horse Show este o prezenta anuala in calendarul AIEC si a fost votata ‘’Competitia Anului’’ de 4 ori in ultimii 5 ani. Pentru multi concurenti acesta este primul eveniment pe care il fixeaza in calendarul competitional si punctul de referinta al sezonului. In calitatea mea de Director al Competitiilor AIEC, dar si prin prisma impresiei pe care mi-a lasat-o pe parcursul vizitelor mele, recomand Transylvania Horse Show ca pe o experienta memorabila si cred ca niciun efort nu e prea mare pentru a participa la aceasta competitie minunata. ‘’ Gary Flynn, Director al Competitiilor in cadrul Asociatiei Internationale a Studentilor Calareti (AIEC)